Auta minua auttamaan eläimiä!

Päätin lähteä ehdolle eduskuntaan. Kärkiteemani kevään eduskuntavaaleissa ovat eläimet, luonto ja turvallinen tulevaisuus. Haluan olla ääni äänettömille!

Poliittisesti olen sitoutumaton, mutta lähden ehdolle Vihreiden listalta Varsinais-Suomen vaalipiirissä. Eduskunta ei ole vielä ottanut eläimiä tosissaan. Nyt on sen aika. Tehdään yhdessä historiaa!

Kampanjointiin kuluu valtavasti rahaa, keskimäärin yli 30 000 euroa. Esimerkiksi kampanjamateriaalien tuottaminen ja mainostilan ostaminen on kallista. Tiimini pyrkii tekemään mahdollisimman paljon itse, mutta ilman lahjoituksia olemme pulassa.

Olisiko sinun mahdollista tehdä kampanjalle lahjoitus? Entä tunnetko ketään, joka voisi olla halukas lahjoittamaan? Jos lahjoitus ei ole juuri nyt mahdollinen, auttaa voit myös viemällä tätä viestiä eteenpäin! Olen kiitollinen kaikesta avusta.

Lahjoittaa voit täällä: bit.ly/EAaltola tai suoraan kampanjatilille FI67 8312 3710 4591 16 (tukiryhmäni järjestämä keräys).

Jos haluat edistää kampanjaa esimerkiksi jakamalla esitteitä, tule mukaan tukiryhmään: https://www.facebook.com/groups/883787399478527

Auta minua auttamaan eläimiä ja luontoa! Lisätietoja: https://www.elisaaaltola.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s